Meer wonen voor je geld

In de Zaanstreek is het goed wonen, werken en leven. Of je nu stads of in het groen wilt wonen. Je krijgt hier niet alleen meer huis voor je geld. Je woont ook nog eens in een streek rijk aan historie, karakter, water en natuur. De Zaanstreek heeft het!

Nieuwbouw Saens Geluk Saendelft deelplan 6 (nieuwe kleuren gevels)

Woontips

In de Zaanstreek kun je prachtig wonen. Voor veel minder geld dan bijvoorbeeld in Amsterdam. Terwijl hartje hoofdstad maar zo'n 12 treinminuten verderop is. Bekijk hier alle actuele woontips.

Haaldersbroekerdwarsstraat - fotografie Volkert Makelaardij

Woningaanbod

Meer dan 3.500 nieuwbouwwoningen en authentieke Zaanse huisjes zorgen voor een ruime keuze in wonen. Woon je liever landelijk dorps of centrum stedelijk, aan het water of dichtbij het station? Bekijk hier het actuele woningaanbod. 

Centrum Zaandam 2012 Mike Bink 14.jpg

Winkelen

Prima shoppen in het Hermitage winkelcentrum met Pathé bioscoop en terrasjes. Of de Bruynzeel Boulevard met Loods 5, verschillende outlets en Noppes, grootste kringloopwinkel van de Zaanstreek. Ga verder naar het winkel aanbod.

uitgaan01.jpg

Uitgaan

Waar gebeurt het, waar moet je zijn. Het aanbod van dance, diner, festival, toneel, café en film op een rij. Lees meer over uitgaan aan de Zaan.

FBH Studenten Michel College.jpg

Onderwijs

Het schoolaanbod is evenwichtig verdeeld en binnen de Zaanstreek is iedere onderwijsvorm aanwezig. Hier vindt u praktische informatie en links naar het onderwijs. Lees meer over leren in de Zaanstreek.

trein01.jpg

Bereikbaarheid

Over het spoor, de weg of het water, in de Zaanstreek ben je zo. Met de verdubbeling van de Coentunnel komt er ook een einde aan de files tijdens de spits. Lees over snel de Zaanstreek in en uit.