Uitagenda|Theater

Theater

(218 resultaten)
Sorteer op:
Henry van Loon - Onze Henry vrijdag 21 september 2018 THEATER Henry van Loon - Onze Henry
Alweer een nieuwe knettergekke show van die dekselse sympathieke beroepsklungel Henry van Loon. Met dezelfde ongeëvenaarde slapstick waarmee die rare Henry zich door de doldrieste realiteit van… Waar: Theater De Kaasfabriek (Wormer)
Sanne Wallis de Vries - GUT (reprise) vrijdag 21 september 2018 THEATER Sanne Wallis de Vries - GUT (reprise)
In ‘GUT’ vraagt Sanne zich af hoe te leven en waartoe. Te zien in het Zaantheater te Zaandam. Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Dolf Jansen - Beeldenstorm (try-out) zaterdag 22 september 2018 THEATER Dolf Jansen - Beeldenstorm (try-out)
Dolf Jansen speelt, zoals eigenlijk elk jaar, een Oudejaarsconference. Ook in 2018 zal hij weer een dergelijke eindejaarvoorstelling verzorgen. De titel is ‘Beeldenstorm’, omdat het jaar begon… Waar: Theater de KunstGreep (Oostzaan)
Meneer Monster - De Gruffalo (3+) zondag 23 september 2018 THEATER Meneer Monster - De Gruffalo (3+)
Hij heeft oranje ogen, een tong zo zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen… Waar: Theater de KunstGreep (Oostzaan)
Nationaal Jeugd Musical Theater - Kruistocht in Spijkerbroek (première) zaterdag 29 september 2018 THEATER Nationaal Jeugd Musical Theater - Kruistocht in Spijkerbroek (première)
De succesvolle familiemusical Kruistocht in Spijkerbroek van het NJMT komt terug en gaat in première in het Zaantheater! Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Theun Plantinga en Alexandra Alphenaar - Seks tips (première) zaterdag 29 september 2018 THEATER Theun Plantinga en Alexandra Alphenaar - Seks tips (première)
Na een veelbelovende try-out gaat Seks tips nu in première in het Zaantheater. Deze hilarische muzikale komedie gaat over de vriendschap tussen een heterovrouw en een nicht. Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Potitco - Opa is jarig zondag 30 september 2018 THEATER Potitco - Opa is jarig
Stichting Potitco vertelt het verhaal van Opa is jarig. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar en hun (groot) ouders. Waar: Theater De Kaasfabriek (Wormer)
Nationaal Jeugd Musical Theater - Kruistocht in Spijkerbroek (première) zondag 30 september 2018 THEATER Nationaal Jeugd Musical Theater - Kruistocht in Spijkerbroek (première)
De succesvolle familiemusical Kruistocht in Spijkerbroek van het NJMT komt terug en gaat in première in het Zaantheater! Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Joris Luyendijk - Het zijn net mensen 2.0 maandag 1 oktober 2018 THEATER Joris Luyendijk - Het zijn net mensen 2.0
In dit theatercollege vol verrassende video’s maakt Joris Luyendijk de journalistieke balans op en leert je op een nieuwe manier kijken naar de media. Te zien in Het Zaantheater te Zaandam. Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Flip FabriQue - Transit dinsdag 2 oktober 2018 THEATER Flip FabriQue - Transit
De zes leden van het Canadese Flip FabriQue – jongleurs, dansers, hand- en luchtacrobaten, hoepel- en diabolovirtuozen – laten in Transit zien hoe hun leven on the road eruitziet. Te zien in… Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Vorige
1 2 3 4 5 6 ... 22