Uitagenda|Muziek

Muziek

(93 resultaten)
Sorteer op:
Kingfisher Sky in De Flux vrijdag 21 september 2018 MUZIEK Kingfisher Sky in De Flux
De geschiedenis van de Nederlandse band Kingfisher Sky begint in 2002 wanneer drummer Ivar de Graaf de gothic metalband Within Temptation verlaat, die op dat moment op het punt van een grote… Waar: Podium de Flux (Zaandam)
The Dutch Queen Tribute in de Flux zaterdag 22 september 2018 MUZIEK The Dutch Queen Tribute in de Flux
Vijf bekende muzikanten met één gedeelde liefde. De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band. Waar: Podium de Flux (Zaandam)
Concertpianist René van Sluis presenteert zijn nieuwe CD zaterdag 22 september 2018 MUZIEK Concertpianist René van Sluis presenteert zijn nieuwe CD
Op zaterdag 22 september treedt concertpianist René van Sluis op in de Verkadezaal in Zaandam. Zijn nieuwe CD 'Chopin, Schumann en Brahms' is daar in mei opgenomen door Nol Sicking (Juno) Waar: Fluxus (Zaandam)
Jan Smit - Met Andere Woorden woensdag 26 september 2018 MUZIEK Jan Smit - Met Andere Woorden
Na een periode van bijna 5 jaar is Jan Smit vanaf dit najaar weer in de Nederlandse theaters te zien. Natuurlijk komt hij ook naar het Zaantheater! Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Hein Baljet zaterdag 29 september 2018 MUZIEK Hein Baljet
Met loepzuivere melodietjes en goedlopende zinnen vult Hein Baljet een avond vol liefde, gevaar, ongemak en Rivella. Waar: De Groote Weiver (Wormerveer)
Concerten bij Kaarslicht Jisp - Trio Rodin zaterdag 29 september 2018 MUZIEK Concerten bij Kaarslicht Jisp - Trio Rodin
Deze maand een concert van Trio Rodin. Waar: Hervormde kerk (Jisp)
Khalif 'Wailin' Walter - Keith Dunn (Chicago Blues) in De Flux zaterdag 29 september 2018 MUZIEK Khalif 'Wailin' Walter - Keith Dunn (Chicago Blues) in De Flux
Khalif “Wailin“ Walter en Keith Dunn staan bekend om hun dansbare blues. Funky boogieblues en ritmische tranceblues brengen je in hogere sferen. Waar: Podium de Flux (Zaandam)
Songbird Sunday in De Flux zondag 30 september 2018 MUZIEK Songbird Sunday in De Flux
Songbird Sunday is een open podium voor lokaal zang- en singer-songwriter talent. Waar: Podium de Flux (Zaandam)
Liedrecitalmet tenor Bernard Loonen en pianist Maarten Hillenius zondag 30 september 2018 MUZIEK Liedrecitalmet tenor Bernard Loonen en pianist Maarten Hillenius
De Stichting Recital organiseert al sinds 1991 gratis toegankelijke liedrecitals in de Kooger Vermaning. Waar: Kooger Vermaning (Koog Aan De Zaan)
Tullia Melandri (fortepiano): poëzie en verbeelding zondag 30 september 2018 MUZIEK Tullia Melandri (fortepiano): poëzie en verbeelding
Op 30 september 2018 zal fortepianiste Tullia Melandri in het Honig Breethuis een programma uitvoeren met werken van Robert en Clara Schumann, William Sterndale Bennett en Ferdinand Hiller. Waar: Honig Breethuis (Zaandijk)
Vorige
1 2 3 4 5 6 ... 10