Uitagenda|Muziek

Muziek

(38 resultaten)
Sorteer op:
Haltpop 2018 zondag 22 juli 2018 MUZIEK Haltpop 2018
Dit jaar keert Haltpop terug. Op zondag 22 juli viert het eendaags muziekfestival haar dertiende editie. Waar: Haltpop 2018 (Koog Aan De Zaan)
Zomerconcert TIHMS in Jisp zaterdag 11 augustus 2018 MUZIEK Zomerconcert TIHMS in Jisp
Holland Music Sessions organiseert in Noord Holland vele zomerconcerten, waarin cursisten van Holland Music Sessions kamermuziek spelen. Op 11 augustus speelt het BellTrio in de Jisperkerk. Waar: De Jisper Kerk (Jisp)
Popa Chubby zaterdag 25 augustus 2018 MUZIEK Popa Chubby
Popa Chubby, aka New Yorker Ted Horowitz, is geen onbekende in de bluesscene. Hij bestormd al 25 jaar podia over de hele wereld met zijn soulvolle, maar onstuimige bluesrock gitaar. Waar: Podium de Flux (Zaandam)
Pleasure Island Festival zaterdag 1 september 2018 MUZIEK Pleasure Island Festival
Big room, classics, dancehall, dirty house, early hardcore, het komt allemaal voorbij tijdens het Pleasure Island Festival in de Balkenhaven te Zaandam. Waar: North Sea Venue (Zaandam)
Paul de Munnik - Goed Jaar (try-out) vrijdag 14 september 2018 MUZIEK Paul de Munnik - Goed Jaar (try-out)
Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige tweede soloalbum ‘Goed Jaar’ komt Paul de Munnik met zijn tweede soloprogramma. Waar: Theater de KunstGreep (Oostzaan)
Jan Smit - Met Andere Woorden woensdag 26 september 2018 MUZIEK Jan Smit - Met Andere Woorden
Na een periode van bijna 5 jaar is Jan Smit vanaf dit najaar weer in de Nederlandse theaters te zien. Natuurlijk komt hij ook naar het Zaantheater! Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Café Nol XL - Bij ons in de Jordaan (première) vrijdag 5 oktober 2018 MUZIEK Café Nol XL - Bij ons in de Jordaan (première)
Vanuit het Café Nol XL-decor presenteren ‘Lange’ Frans Frederiks, Mieke Stemerdink, Hans Kap, Robert Leroy, Ronald Engel, Barry van Vliet en Davey Bindervoet Amsterdamse smartlappen onder… Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
ABBA Gold - The Concert Show zaterdag 13 oktober 2018 MUZIEK ABBA Gold - The Concert Show
ABBA GOLD is door ABBA zelf verkozen tot de beste ABBA-tributeband en heeft succes over de hele wereld. The Concert Show is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha,… Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Ed Struijlaart Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran zaterdag 13 oktober 2018 MUZIEK Ed Struijlaart Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran
In zijn eerste voorstelling brengt Struijlaart een ode aan de gitaar en aan zijn helden, van Robert Johnson tot Jimi Hendrix. Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Forever Amy - Amy Winehouse’s original band dinsdag 16 oktober 2018 MUZIEK Forever Amy - Amy Winehouse’s original band
In Forever Amy wordt de jazzdiva zeer natuurgetrouw vertolkt door het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Vorige
1 2 3 4