Uitagenda|Evenementen

Evenementen

(8 resultaten)
Sorteer op:
Cacaomaand in het Zaans Museum maandag 1 oktober t/m woensdag 31 oktober 2018 EVENEMENTEN Cacaomaand in het Zaans Museum
De leukste en lekkerste activiteiten doe je tijdens de cacaomaand in het Zaans Museum en op de Zaanse Schans. Om je vingers bij af te likken! Waar: Zaans Museum en Verkade Paviljoen (Zaandam)
Smullen van de Zaanstreek maandag 1 oktober t/m woensdag 31 oktober 2018 EVENEMENTEN Smullen van de Zaanstreek
Cacaomaand oktober is een smakelijk moment om de Zaanstreek nog beter te leren kennen. Waar: Diverse locaties (zie omschrijving) (Zaandam)
Nacht van de Nacht op de Zaanse Schans zaterdag 27 oktober 2018 EVENEMENTEN Nacht van de Nacht op de Zaanse Schans
Beleef de schoonheid van de duisternis in de Kalverpolder en op de Zaanse Schans en bezoek de huiskamerconcerten of een van de vele bijzondere acts. Waar: Zaanse Schans (Zaandam)
HEMLAB - Science in de Nacht (zonder kids) zaterdag 27 oktober 2018 EVENEMENTEN HEMLAB - Science in de Nacht (zonder kids)
Workshop speciaal voor volwassenen tijdens de Nacht van de Nacht. In het donker met maar een klein beetje licht ontdek je heel andere dingen over licht dan overdag met een zee van zonlicht. Waar: Hemlab (Koog Aan De Zaan)
IFIKZ Zaanse Fabrieksdag zondag 28 oktober 2018 EVENEMENTEN IFIKZ Zaanse Fabrieksdag
Op 28 oktober vindt de IFIKZ Zaanse Fabrieksdag plaats. Een gratis gevarieerd cultureel programma van een dag lang op drie verschillende industriële hotspots in de Zaanstreek; de VersKade, de… Waar: de VersKade, de Honigfabriek en het Hembrugterrein (Zaandam)
Sinterklaasintochten Zaanstreek zaterdag 17 november 2018 EVENEMENTEN Sinterklaasintochten Zaanstreek
Op zaterdag 17 november is het dan zover! Dan varen de Sint en zijn pieten ons land weer binnen. Uiteraard brengt de Sint ook een bezoek aan de Zaanstreek. Waar: Intocht Sinterklaas Zaandam (Zaandam)
Westzaanse Winter Fair zaterdag 8 december 2018 EVENEMENTEN Westzaanse Winter Fair
Een winters Westzaan vol met kerstkramen, Dickens figuranten, Kerstversiering, verwarmde tent met podium voor Zaanse talenten en muziek- en theateroptredens! Waar: Westzaanse Winter Fair (Westzaan)
Midwinter sprintrace zondag 23 december 2018 EVENEMENTEN Midwinter sprintrace
Sprintracen en sloeproeien voor dames en heren op de Zaan tussen de Wilhelminasluis en de Bernhardbrug. Waar: Proeverij De Koekfabriek (Zaandam)