Uitagenda|Activiteiten

Activiteiten

(68 resultaten)
Sorteer op:
Markt Krommenie vanaf woensdag 13 mei 2015 ACTIVITEITEN Markt Krommenie
De markt in Krommenie is de plek om boodschappen te doen. Je vindt er alles wat je nodig hebt handig bij elkaar op één centrale plek! Waar: Markt Krommenie (Krommenie)
Markt Wormerveer vanaf woensdag 13 mei 2015 ACTIVITEITEN Markt Wormerveer
De markt in Wormerveer is de plek om boodschappen te doen. Je vindt er alles wat je nodig hebt handig bij elkaar op één centrale plek! Waar: Markt Wormerveer (Wormerveer)
Markt Zaandam vanaf woensdag 13 mei 2015 ACTIVITEITEN Markt Zaandam
De Zaanse markt is de plek om boodschappen te doen. Je vindt er alles wat je nodig hebt handig bij elkaar op één centrale plek! Waar: Markt Zaandam (Zaandam)
Vrijdagmiddagborrel bij Brouwerij Hoop vrijdag 6 januari t/m vrijdag 29 december 2017 ACTIVITEITEN Vrijdagmiddagborrel bij Brouwerij Hoop
Wekelijks kun je in het restaurant van Brouwerij Hoop de (werk)week afsluiten met een vrijdagmiddagborrel (VriMiBo). Waar: Restaurant en Brouwerij Hoop (Zaandijk)
Speurtocht Verkade dinsdag 27 juni t/m zondag 31 december 2017 ACTIVITEITEN Speurtocht Verkade
In het Zaans Museum is altijd iets te doen. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht door het Zaans Museum met de speurtocht van Verkade. Waar: Zaans Museum en Verkade Paviljoen (Zaandam)
Audiotour voor kinderen dinsdag 27 juni t/m zondag 31 december 2017 ACTIVITEITEN Audiotour voor kinderen
Wil je meer weten over het museum en alle mooie voorwerpen die er staan? Doe dan de audiotour in het Zaans Museum! Waar: Zaans Museum en Verkade Paviljoen (Zaandam)
Buurtmaaltijd in de Groote Weiver vrijdag 1 september 2017 t/m vrijdag 26 januari 2018 ACTIVITEITEN Buurtmaaltijd in de Groote Weiver
Elke maand verzorgt de Zaanse Dichterskring poëzie tijdens de eerste buurtmaaltijd van de maand. Waar: De Groote Weiver (Wormerveer)
Chocolade Beleving zondag 1 oktober t/m donderdag 30 november 2017 ACTIVITEITEN Chocolade Beleving
Het Zaans Museum staat in oktober helemaal in het teken van chocolade en cacao. Waar: Zaans Museum en Verkade Paviljoen (Zaandam)
Hulp bij E-Books maandag 2 oktober 2017 t/m maandag 1 januari 2018 ACTIVITEITEN Hulp bij E-Books
Steeds meer leden van De Bieb lezen e-books. Heb je ook interesse maar nog geen ervaring met e-books of heb je een (hulp)vraag? De digicoaches van De Bieb helpen je graag! Waar: De Bieb Krommenie (Krommenie)
Gratis hulp bij MijnOverheid dinsdag 3 oktober 2017 t/m dinsdag 2 januari 2018 ACTIVITEITEN Gratis hulp bij MijnOverheid
Heeft u vragen rond het activeren van uw account op MijnOverheid of over uw DigiD? Kom dan naar het gratis inloopspreekuur ‘MijnOverheid’ in De Bieb. Waar: De Bieb Zaandam (Zaandam)
Vorige
1 2 3 4 5 6 7