Zaanse geuren, kleuren, smaken en iconen

Zaanstore team voor opening

VVV beleveniswinkel Zaanstore

De geur van cacao, het groen van de houten huisjes en de smaak van Zaanse mosterd, in de Zaanstore, het moderne VVV-punt op Stadhuisplein 96 in Zaandam vormen de geuren, kleuren, smaken en iconen van onze streek een typisch Zaanse belevenis. Bewoners en bezoekers kunnen hier maandag tot en met zaterdag terecht voor informatie en inspiratie. 

De Zaanstore is een volgens de laatste inzichten ingerichte VVV-locatie. Men kan hier terecht voor informatie over de Zaanstreek en de regio, tickets en souvenirs. In het assortiment zijn onder andere wandel- en fietskaarten, boeken, de Zaanse Schans Card, Amsterdam Citycard, VVV-bonnen, Zaanferry tickets en Zaanse producten te vinden. Daarnaast kan men hier letterlijk het Zaanse verhaal beleven aan de hand van typische Zaanse geuren, kleuren, smaken en iconen.

 

Adres: Stadhuisplein 96, 1506 MZ Zaandam
Openingstijden: ma t/m vr 8.30 - 17.00 uur | zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Extra opening t/m 23 december: zondag 10.00 - 15.00 uur
Telefoon: 075 615 04 06
E-mail: vvv@zaanstreek.nl

Logo Zuivere Koffie

Coffee to go

In de Zaanstore is tevens een vestiging van de Zaanse koffiebranderij Zuivere Koffie die op werkdagen vanaf 7.00 uur ‘coffee to go’ aanbiedt. 100% biologisch en voorzien van het fairtrade keurmerk.