Chocolademaand in de Zaanstore

chocolade01.jpg

Heel mei staat de chocolade van de Zaanse chocoladefabriek De Euforij centraal in VVV-winkel Zaanstore. Met het oog op Moederdag, zondag 13 mei, loopt er een speciale actie voor dit streekproduct, waarbij je exclusieve moederdagkaarten cadeau krijgt die De Euforij speciaal voor deze gelegenheid liet maken.

Meer informatie op Facebook
 

Welkom in de Zaanstreek

De Zaanstreek biedt een unieke mengeling van natuur, stad, erfgoed en innovatie langs de oevers van rivier de Zaan, net boven Amsterdam. Hier kun je jezelf terug wanen in het oude Holland én je vergapen aan wereldberoemde architectuur. Hier kun je shoppen in het stadshart én varen, fietsen of wandelen door uniek veenweidegebied. Hier kun je feesten op hippe festivals én in de voetsporen van de schilder Monet treden. Welkom in de Zaanstreek!

dbf-20160520-3753.jpg

Artzaanstad Event

In de Projectfabriek op het Zaanse Hembrugterrein laten 25-27 mei bijna 100 kunstenaars en ontwerpers hun werk zien tijdens de 7e editie van het kunstevent Artzaanstad. Kom kunst beleven!

Streets of the World - foto Cuba Havanna AM 75 111208

Streets of the World

Door een doolhof van buitenlandse straten, pleinen en markten dwalen in een voormalig magazijn van defensie? Het Streets of the World Photo Museum opent 13 april weer haar deuren voor het publiek. 

Zaanstore na opening - dirk brand Fotografie

Nieuwe VVV-winkel Zaanstore

Vanaf vrijdag 9 maart kun je elke dag terecht in de nieuwe Zaanstore in hartje Zaandam voor informatie en inspiratie. In dit moderne VVV-punt spelen de geuren, kleuren, smaken en iconen van de Zaanstreek een hoofdrol.

zaanseschans02.jpg

'Old Holland' op de Zaanse Schans

De Zaanse Schans is een van de topattracties van ons land. Tussen de molens, werkplaatsen en Zaanse huisjes herleef je het Holland van eeuwen terug en ontdek je de rijke geschiedenis van de Zaanstreek.