Uitagenda|Theater

Theater

(238 resultaten)
Sorteer op:
Poppentheater Koekla - Kabouter Thijm zondag 10 september 2017 THEATER Poppentheater Koekla - Kabouter Thijm
Hembrug Happening is een heerlijk festival. Muziek, theater, lekker eten, leuke mensen, verrassende markt, inspiratie, creativiteit. Natuurlijk wil het Zaantheater niet ontbreken op dit festival. Waar: HEMbrugterrein (Zaandam)
Terror (try-out) - Jeroen Spitzenberger, Johanna ter Steege, Clairy Polak e.a. donderdag 21 september 2017 THEATER Terror (try-out) - Jeroen Spitzenberger, Johanna ter Steege, Clairy Polak e.a.
Mag je bewust meer dan honderd mensen de dood in jagen, als je daarmee de levens van tienduizenden mensen redt? Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Pieter Derks - SPOT zaterdag 23 september 2017 THEATER Pieter Derks - SPOT
In SPOT keert Pieter Derks de wereld opnieuw binnenstebuiten. Van het kleinste leed tot het grootste nieuws – met rake grappen belicht hij alles van de andere kant. Waar: Theater de KunstGreep (Oostzaan)
De Verleiders - Stem Kwijt vrijdag 29 september 2017 THEATER De Verleiders - Stem Kwijt
De Verleiders zijn terug met een spetterende, gitzwarte komedie! En die spelen ze voor de allereerste keer in het Zaantheater. Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Sara Kroos - Zonder verdoving vrijdag 29 september 2017 THEATER Sara Kroos - Zonder verdoving
Sara Kroos is snoeihard, snoeilief maar bovenal schaamteloos grappig. Niemand anders laat je zo alle hoeken van de zaal zien als zij. 'Zonder verdoving'. Waar: Theater de KunstGreep (Oostzaan)
The Incredible Dr. Pol zaterdag 30 september 2017 THEATER The Incredible Dr. Pol
Dr. Pol is dierenarts. En niet zomaar een, Dr. Pol is de Incredible Dr Pol, wereldberoemd geworden door de reality tv-serie van National Geographic Channel. In deze bijzondere show voor jong en… Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Opening van Theater De Kaasfabriek zaterdag 30 september 2017 THEATER Opening van Theater De Kaasfabriek
Op zaterdag 30 september vindt de officiele opening plaats van theater De Kaasfabriek. Wil je hierbij zijn? Bestel dan snel kaarten! Waar: Theater De Kaasfabriek (Wormer)
ZCA workshops door Thijs Prein zaterdag 30 september 2017 THEATER ZCA workshops door Thijs Prein
Het Zaans Centrum voor Amateurtoneel (ZCA) organiseert op zaterdag 30 september een drietal acteerworkshops in de Forbo Flotexzaal in het Zaantheater. Docent is acteur Thijs Prein. Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Youp van 't Hek - Een vloek en een zucht (try out) zaterdag 30 september 2017 THEATER Youp van 't Hek - Een vloek en een zucht (try out)
Zijn negende oudejaarsconference! Let op: kaartverkoop op 16 septermber aan de kassa van het theater om 19.00 uur. Kom op tijd! Vanaf 17 september ook online, als de voorstelling nog niet is… Waar: Theater de KunstGreep (Oostzaan)
Meneertje Meer (première) zondag 1 oktober 2017 THEATER Meneertje Meer (première)
Tg Winterberg, van de Zaanse Marlyn Coetsier, maakt prachtige theatervoorstellingen met poppen voor de allerkleinsten. Op 1 oktober gaat hun nieuwe voorstelling Meneertje Meer bij het Zaantheater… Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Vorige
1 2 3 4 5 6 ... 24