Uitagenda|Muziek

Muziek

(76 resultaten)
Sorteer op:
Wonder's Live - Vinyl Friday vrijdag 25 augustus 2017 MUZIEK Wonder's Live - Vinyl Friday
Vanavond draait DJ Swim de lekkerste plaatjes bij Wonder's Zaandam tijdens Vinyl Friday! Waar: Wonder's Zaandam (Zaandam)
Salsa Saturday zaterdag 26 augustus 2017 MUZIEK Salsa Saturday
Elke tweede en vierde zaterdag van de maand is er een Salsa Party met The Latin Salsa Club in Las Vegas Zaandam voor de leerlingen om gezellig te dansen en het geleerde in de praktijk te oefenen. Waar: Partycenter Las Vegas (Zaandam)
Crazy Wonderland zaterdag 2 september 2017 MUZIEK Crazy Wonderland
Pleasure Island festival is op zeker een van de leukste festivals van het jaar. Ook dit jaar gaan weer alle remmen los en wordt het thema Crazy Wonderland en de Efteling is er niets bij. Met dit… Waar: Balkenhaven (Zaandam)
Pleasure Island Festival zaterdag 2 september 2017 MUZIEK Pleasure Island Festival
Big room, classics, dancehall, dirty house, early hardcore, het komt allemaal voorbij tijdens het Pleasure Island Festival in de Balkenhaven te Zaandam. Waar: North Sea Venue (Zaandam)
Pleinvrees Festival zaterdag 2 september 2017 MUZIEK Pleinvrees Festival
Het deephouse festival keert dit jaar terug in Amsterdam: op 2 september 2017 kun je losgaan op muziek van dj’s uit de overweldigende line-up in Het Twiske, de groene achtertuin van Amsterdam-Noord. Waar: Recreatiegebied Het Twiske (Oostzaan)
The Jam donderdag 7 september 2017 MUZIEK The Jam
Elke eerste donderdag van de maand vindt The Jam plaats in Podium de Flux. Een lekkere inloopsessie voor zangers, zangeressen en instrumentalisten van wat gevorderd niveau. Waar: Podium de Flux (Zaandam)
Anthony's Putsch in het Wilheminapar zaterdag 9 september 2017 MUZIEK Anthony's Putsch in het Wilheminapar
De muzikanten van de band ’Anthony’s Putsch’ zetten zaterdag 9 september het Wilhelminapark in Wormerveer op z'n kop met een spetterende live show! Waar: Wilhelminapark (Wormerveer)
Roots aan de Zaan - Linde Nijland & Bert Ridderbos zondag 10 september 2017 MUZIEK Roots aan de Zaan - Linde Nijland & Bert Ridderbos
Roots aan de Zaan is het Folk- en countrypodium van de Zaanstreek. Waar: De Kleine Waarheid (Zaandam)
Jeff Heijne en Maya Fridman - La Búsqueda del Duende zondag 17 september 2017 MUZIEK Jeff Heijne en Maya Fridman - La Búsqueda del Duende
De Stichting Menno Simons - Flaes Wormerveer stelt zich ten doel concerten te organiseren met en rond het juist gerestaureerde Flaes-orgel uit 1855 in de Doopsgezinde kerk (‘Vermaning’) van… Waar: Wormerveerse Vermaning (Wormerveer)
Roots aan de Zaan - Daphne's Flight vrijdag 22 september 2017 MUZIEK Roots aan de Zaan - Daphne's Flight
Roots aan de Zaan is het Folk- en countrypodium van de Zaanstreek. Waar: Fluxus (Zaandam)
Vorige
1 2 3 4 5 6 ... 8