Uitagenda|Kinderactiviteiten

Kinderactiviteiten

(60 resultaten)
Sorteer op:
Ontdek alles over de walvis en walvisvaart zaterdag 8 juli t/m zondag 3 september 2017 KINDERACTIVITEITEN Ontdek alles over de walvis en walvisvaart
Kom alles te weten over de geschiedenis van de walvis en de walvisvaart tijdens de Walvisweken in het Zaans Museum, het Scheepvaartmuseum, Museum In 't Houten Huis in de Rijp en Ecomare. Waar: Zaans Museum en Verkade Paviljoen (Zaandam)
Zaanse Huttenbouw 2017 zaterdag 26 augustus t/m donderdag 31 augustus 2017 KINDERACTIVITEITEN Zaanse Huttenbouw 2017
Inmiddels is het uitgegroeid tot een traditie in de laatste zomervakantieweek: de Zaanse Huttenbouw. Ook dit jaar kun je er weer op los timmeren! Waar: Het Volkspark (Zaandam)
Wonder's Mini Club zondag 27 augustus 2017 KINDERACTIVITEITEN Wonder's Mini Club
Iedere zondag organiseert Wonder's Zaandam de Wonder's mini Club! Waar: Wonder's Zaandam (Zaandam)
Vleermuizen in de Heemtuin vrijdag 8 september 2017 KINDERACTIVITEITEN Vleermuizen in de Heemtuin
Avondwandeling met aandacht voor vleermuizen en nachtvlinders. Waar: Heemtuin Zaandam (Zaandam)
Honingslingeren zondag 10 september 2017 KINDERACTIVITEITEN Honingslingeren
In het natuurmuseum slingeren (oogsten) de Imkers de honing en vertellen ze bezoekers over doppen, tuters en kwakers. Waar: Heemtuin Zaandam (Zaandam)
Poppentheater Koekla - Kabouter Thijm zondag 10 september 2017 KINDERACTIVITEITEN Poppentheater Koekla - Kabouter Thijm
Hembrug Happening is een heerlijk festival. Muziek, theater, lekker eten, leuke mensen, verrassende markt, inspiratie, creativiteit. Natuurlijk wil het Zaantheater niet ontbreken op dit festival. Waar: HEMbrugterrein (Zaandam)
Komt een plant bij de dokter zondag 24 september 2017 KINDERACTIVITEITEN Komt een plant bij de dokter
Vandaag besteedt de Heemtuin aandacht aan medicinale planten. Waar: Heemtuin Zaandam (Zaandam)
Meneertje Meer (première) zondag 1 oktober 2017 KINDERACTIVITEITEN Meneertje Meer (première)
Tg Winterberg, van de Zaanse Marlyn Coetsier, maakt prachtige theatervoorstellingen met poppen voor de allerkleinsten. Op 1 oktober gaat hun nieuwe voorstelling Meneertje Meer bij het Zaantheater… Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Kinderboekenweekfeest: Tommie & Tom Poes woensdag 4 oktober 2017 KINDERACTIVITEITEN Kinderboekenweekfeest: Tommie & Tom Poes
Voorlezen, optredens met workshops van ­schrijvers Geert van Diepen en Jowi Schmitz, boeken kopen, knutselen, dansen, muziek maken én drie voorstellingen: het is weer Kinderboekenweekfeest! Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Kinderboekenweekfeest: Meneer Monster - De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen woensdag 4 oktober 2017 KINDERACTIVITEITEN Kinderboekenweekfeest: Meneer Monster - De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen
Voorlezen, optredens met workshops van ­schrijvers Geert van Diepen en Jowi Schmitz, boeken kopen, knutselen, dansen, muziek maken én drie voorstellingen: het is weer Kinderboekenweekfeest! Waar: Het Zaantheater (Zaandam)
Vorige
1 2 3 4 5 6