Uitagenda|Evenementen

Evenementen

(10 resultaten)
Sorteer op:
Zaanse Molendag zaterdag 30 september 2017 EVENEMENTEN Zaanse Molendag
Op 30 september is het weer Zaanse Molendag! Vele Zaanse molens zijn op deze dag volop in beweging te zien. Waar: Zaanse Schans (Zaandam)
I-FIKZ 2017 zondag 1 oktober t/m dinsdag 31 oktober 2017 EVENEMENTEN I-FIKZ 2017
I-FIKZ laat in september en oktober de Zaanse industriecultuur stralen met een reeks spannende evenementen. Waar: I-FIKZ (Krommenie)
I-FIKZ Cacaomaand zondag 1 oktober t/m dinsdag 31 oktober 2017 EVENEMENTEN I-FIKZ Cacaomaand
Chocoholic? Dé plek om te bezoeken is de Zaanstreek, het historisch hart van de cacao-industrie. In oktober vieren we de komst van de nieuwe oogst cacaobonen met verdiepende én smakelijke… Waar: I-FIKZ (Krommenie)
43e Zaanse Bokketochie zaterdag 7 oktober 2017 EVENEMENTEN 43e Zaanse Bokketochie
Twee keer per jaar wordt er in de Zaanstreek al fietsend op uitgetrokken. Eén keer in de lente en één keer in de herfst. Met maar één doel: Bokbier! Waar: Bed & Breakfast Het Heerenhuis (Wijdewormer)
43e Zaanse Bokketochie zondag 8 oktober 2017 EVENEMENTEN 43e Zaanse Bokketochie
Twee keer per jaar wordt er in de Zaanstreek al fietsend op uitgetrokken. Eén keer in de lente en één keer in de herfst. Met maar één doel: Bokbier! Waar: Bed & Breakfast Het Heerenhuis (Wijdewormer)
Nacht van de Nacht op de Zaanse Schans zaterdag 28 oktober 2017 EVENEMENTEN Nacht van de Nacht op de Zaanse Schans
Beleef de schoonheid van de duisternis in de Kalverpolder en op de Zaanse Schans en bezoek de huiskamerconcerten of een van de vele bijzondere acts. Waar: Zaanse Schans (Zaandam)
Westzaanse Winter Fair zaterdag 9 december 2017 EVENEMENTEN Westzaanse Winter Fair
Een winters Westzaan vol met kerstkramen, Dickens figuranten, Kerstversiering, verwarmde tent met podium voor Zaanse talenten en muziek- en theateroptredens! Waar: Westzaanse Winter Fair (Westzaan)
Winterschans vrijdag 15 december 2017 t/m dinsdag 2 januari 2018 EVENEMENTEN Winterschans
Een prachtige cultuurhistorische wandel-en beleefroute over de Schans waar de belangrijkste bloeiperiode van de Zaanstreek (1594-1850) in en bij de molens met de vele ambachten beeldend tot leven… Waar: Zaanse Schans (Zaandam)
Midwinterroeien zondag 17 december 2017 EVENEMENTEN Midwinterroeien
Sprintracen en sloeproeien voor dames en heren op de Zaan tussen de Wilhelminasluis en de Bernhardbrug. Waar: Proeverij De Koekfabriek (Zaandam)
All You Need is Food donderdag 15 februari 2018 EVENEMENTEN All You Need is Food
De Zaanse Chocoladefabriek wordt deze maand opnieuw omgetoverd tot een culinair walhalla voor foodlovers. Waar: Zaanse Chocoladefabriek (Zaandam)