Uitagenda|Activiteiten

Activiteiten

(53 resultaten)
Sorteer op:
Markt Krommenie vanaf woensdag 13 mei 2015 ACTIVITEITEN Markt Krommenie
De markt in Krommenie is de plek om boodschappen te doen. Je vindt er alles wat je nodig hebt handig bij elkaar op één centrale plek! Waar: Markt Krommenie (Krommenie)
Markt Wormerveer vanaf woensdag 13 mei 2015 ACTIVITEITEN Markt Wormerveer
De markt in Wormerveer is de plek om boodschappen te doen. Je vindt er alles wat je nodig hebt handig bij elkaar op één centrale plek! Waar: Markt Wormerveer (Wormerveer)
Markt Zaandam vanaf woensdag 13 mei 2015 ACTIVITEITEN Markt Zaandam
De Zaanse markt is de plek om boodschappen te doen. Je vindt er alles wat je nodig hebt handig bij elkaar op één centrale plek! Waar: Markt Zaandam (Zaandam)
Vrijdagmiddagborrel bij Brouwerij Hoop vrijdag 6 januari t/m vrijdag 29 december 2017 ACTIVITEITEN Vrijdagmiddagborrel bij Brouwerij Hoop
Wekelijks kun je in het restaurant van Brouwerij Hoop de (werk)week afsluiten met een vrijdagmiddagborrel (VriMiBo). Waar: Restaurant en Brouwerij Hoop (Zaandijk)
Speurtocht Verkade dinsdag 27 juni t/m zondag 31 december 2017 ACTIVITEITEN Speurtocht Verkade
In het Zaans Museum is altijd iets te doen. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht door het Zaans Museum met de speurtocht van Verkade. Waar: Zaans Museum en Verkade Paviljoen (Zaandam)
Audiotour voor kinderen dinsdag 27 juni t/m zondag 31 december 2017 ACTIVITEITEN Audiotour voor kinderen
Wil je meer weten over het museum en alle mooie voorwerpen die er staan? Doe dan de audiotour in het Zaans Museum! Waar: Zaans Museum en Verkade Paviljoen (Zaandam)
Ontdek alles over de walvis en walvisvaart zaterdag 8 juli t/m zondag 3 september 2017 ACTIVITEITEN Ontdek alles over de walvis en walvisvaart
Kom alles te weten over de geschiedenis van de walvis en de walvisvaart tijdens de Walvisweken in het Zaans Museum, het Scheepvaartmuseum, Museum In 't Houten Huis in de Rijp en Ecomare. Waar: Zaans Museum en Verkade Paviljoen (Zaandam)
Zaanse Huttenbouw 2017 zaterdag 26 augustus t/m donderdag 31 augustus 2017 ACTIVITEITEN Zaanse Huttenbouw 2017
Inmiddels is het uitgegroeid tot een traditie in de laatste zomervakantieweek: de Zaanse Huttenbouw. Ook dit jaar kun je er weer op los timmeren! Waar: Het Volkspark (Zaandam)
Kikkerpad in de Heemtuin zondag 27 augustus 2017 ACTIVITEITEN Kikkerpad in de Heemtuin
Speciaal voor kinderen is het kikkerpad uitgezet in de Heemtuin. Zoek de kikkers en leer van de spannende ontdek- en doe activiteiten! In de theetuin kun je iets eten of drinken. Meedoen is gratis. Waar: Heemtuin Zaandam (Zaandam)
Forten vol verhalen zondag 27 augustus 2017 ACTIVITEITEN Forten vol verhalen
Deze zomer strijkt het unieke verhalenfestival 'Forten vol Verhalen' neer bij het Hembrug Museum. Voor de hele familie spannende, ontroerende, grappige en vooral mooie verhalen. Waar: Hembrugmuseum (Zaandam)
Vorige
1 2 3 4 5 6