Samen de Zaan promoten

Ze zetten de Zaanstreek op de kaart. Door hard te werken én te genieten van het leven. Vroeger floreerde de Zaan door wind en stoom. Nu leven we in een nieuwe bloeiperiode met een eigen soort power: die van de Zaanmakers. Veel ondernemende mensen vinden hun weg naar de Zaan. En steeds meer bijzondere projecten komen van de grond. Voor bewoners, bedrijven en bezoekers is de Zaan de plek waar het gebeurt.

  

Zaanmakers zijn de smaakmakers van de Zaan. U kunt heel eenvoudig partner van Stichting voor Marketing Zaanstreek (SMZ) worden. Vanaf € 750,- kan een bedrijf partner van SMZ worden; een zzp’er zelfs voor € 485,-.
Als partner profiteert u van mediadeals, bijzondere aanbiedingen en een verfijnd Zaans netwerk.

Partnerpakketten SMZ

Uw financiële bijdrage is primair bedoeld voor de marketing van de Zaanstreek. Daar profiteert u van, want dit leidt uiteindelijk tot groei van de Zaanstreek en dus van uw markt. Afhankelijk van uw bijdrage, ontvangt u daarnaast ook rechtstreekse voordelen.

Partner worden?

Wilt u partner worden van Marketing Zaanstreek of vrijblijvend meer informatie over de partner mogelijkheden ontvangen? Neem dan contact op met:

 

  • Lex Kruijver
    Brand Manager Marketing Zaanstreek
    E-mail: info@zaanstreek.nl
    Tel: +316 54 36 72 70