Bezoeken|Varen in de Zaanstreek

Varen in de Zaanstreek

Varen magazine Dennis Straat

Vaarseizoen 2017 geopend

Met de sloepenrace Slag om de Zaan werd zaterdag 15 april 2017 niet alleen het Zaanse evenementenseizoen, maar tevens het vaarseizoen geopend. Zaanstad wethouder Dennis Straat nam het eerste exemplaar van het vernieuwde magazine 'Varen in de Zaanstreek' in ontvangst.

 

Naast praktische informatie over sluis- en brugtijden, jachthavens en veren biedt het magazine ook informatie over de hotspots Stadshart Zaandam, Hembrugterrein, Zaanse Schans en Zaanboulevard, en de evenementen in de Zaanstreek. Aangevuld met onder andere de leukste 'natte' terrassen, veiligheidstips en informatie over het sloepennetwerk. In het hart van het magazine zit deze editie een vernieuwde, uitneembare kaart.

 

'Varen in de Zaantreek' wordt uitgebracht door LassooyDesign en Contentservice in samenwerking met Marketing Zaanstreek. Het magazine heeft een oplage van 15.000 stuks en wordt verspreid bij nautische bedrijven, watersportverenigingen en -winkels, sluizen, horeca en Bed & Breakfasts aan het water in de Zaanstreek en de omliggende regio. Een online versie is via de link hieronder door te bladeren.

bataaf
Varen in de Zaanstreek
Varen in de Zaanstreek

Op nog geen half uurtje varen van Amsterdam meandert rivier de Zaan door het Zaanse landschap met een continue afwisseling van het heden en verleden. Laat je verrassen door leuke terrassen aan het water, schitterende natuur en het schutten door eeuwenoude sluisjes. De Zaanstreek vanaf het water is een verrassende en afwisselende belevenis!

 

Varen in de Zaanstreek laat zien wat de mogelijkheden zijn op en langs het water. Waar kun je een boot huren, een vaartocht maken of een terras aan het water vinden.